Speelgoed keuken accessoires Er zijn 14 producten

U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw speelgoed keuken accessoires. Met een uitgebreid assortiment kunt u uw hart ophalen met de vele mogelijkheden die wij u bieden. Van broodroosters tot een ware pizza set. XL Speelgoed heeft de speelgoed keuken accessoires die u zoekt!

Verschillen speelgoed keuken accessoires

Xl Speelgoed heeft zeer v...

U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw speelgoed keuken accessoires. Met een uitgebreid assortiment kunt u uw hart ophalen met de vele mogelijkheden die wij u bieden. Van broodroosters tot een ware pizza set. XL Speelgoed heeft de speelgoed keuken accessoires die u zoekt!

Verschillen speelgoed keuken accessoires

Xl Speelgoed heeft zeer veel verschillende accessoires, wat wel overeenkomt is de bouwkwaliteit. Of het nu gaat over de houten donuts of over de aluminium pannenset, de kwaliteit is zeer goed. 

Speelgoed keuken accessoires compleet

Heeft u nog geen speelgoed keuken? Neem eens een kijkje rond in deze categorie. Wij hebben veel verschillende keukens 

Meer
Toont 1 - 14 van de 14 items
 • € 21,95

  Mooi koffiezetapparaat inclusief kop en schotels, leppels en suikerpotDeze mixer is een onderdeel van een hele serie keukenapparaten van het merk Mentari. Alle apparaten uit de serie zijn even degelijk, roze en natuurlijk een lust voor het oog. Verwen je kindje met dit mooie speelgoed en laat hem je helpen in de keuken met zijn eigen keukenapparatuur.

 • € 14,95

  Lekker een broodje roosteren in deze mooie toaster. De twee meegeleverde houten broodjes kunnen uit de broodrooster gehaald worden, door eenvoudig de hendel aan de zijkant te bewegen.De broodrooster is aan de voor- en achterzijde leuk gedecoreerd met een opdruk van fijne bloemetjes.Deze mixer is een onderdeel van een hele serie keukenapparaten van...

 • € 15,95

  Leuk houten kistje met diverse soorten groenten, zoals afgebeeldLeuk te combineren bij een keukentje of winkeltje

 • € 4,95

  twee leuke houten ommeletjesheerlijk om je eigen gebakken eitje op te dienen.. beetje zout erbij.

 • € 37,50 € 29,95

  Een eigen wok set voor de echt azische kok.sushi maken is geen probleem meer.

 • € 49,95

  Paaaaaaaaaaapa, Maaaaaaaaaama wakker worden, ik heb een ontbijtje gemaakt...! broodrooster, broodjes, croissantjes, mesje, dienblad, kopjes, kommetje, peper & zout en veel meer... Hier maak je een super de luxe ontbijtje op bed mee.

 • € 9,95

  houten eieren in een doosje, niet van echt te onderscheiden. 3 witte en 3 bruine houten eieren.Erg leuk als aanvulling bij een keukentje of winkeltje.

 • € 4,95

  Kistje met een assorti aan groenten / fruit.Diverse variaties mogelijk, verrassingspakketje. U krijgt een kistje met een assorti van ca. 10 stuks groente / fruitAanvulling die eigenlijk niet kan missen bij een keukentje of winkeltje..

 • € 14,95

  Groen roze serviesje in koffer Service gemaakt van tin. Deze set is 11 delig en bestaat uit: 4 borden 4 kop en schotel 1 theepot 1 dienblad 1 koffertje.

 • € 19,95

  Beschrijving: emaille pannenset rood 13-dlg. bestaande uit: grote pan met deksel diameter 11.5cm. hoogte 5cm. kleine pan met deksel diameter 8.5cm. hoogte 5cm. schaal diameter 11.5cm. hoogte 5cm.  koekepan diameter 11.5cm. lengte 20cm. met houten handvat ( de deksel van de grote pan past ook op de schaal en de koekepan) pannekoekmes 14cm.  schuimspade...

 • € 32,90

  Een houten espressomachine van het Engelse topmerk Le Toy Van. Heerlijk koffie klaarmaken voor papa en mama. Met deze koffiemachine kan er ook heerlijke koffie gezet worden voor bijvoorbeeld opa en oma, compleet met gekleurde koffiepads, 2 kopjes en een lepeltje. Op de bovenkant van het rode speelgoed koffieapparaatje met houder kunnen de gekleurde...

 • € 6,95

  Leuke 6 delige keukensetje. Steelpan Ø ca. 10 cm

 • € 24,95

  Een levensechte set houten sushi stukken, met een slimme opbergvak de houten stokjes worde meegeleverd - alle ingrediënten die nodig zijn voor een leuke rollenspel sessie met een thema van Japanse keuken.

 • € 19,95

  Leuke ijscohouder inclusief 6 verschillende ijsjs. De ijsjes passen mooi in het kistje en kun je rechtop zetten. Zo kun je echte ijsjes verkopen aan je toonbank of bij je keukentje

Toont 1 - 14 van de 14 items

Aanbiedingen

Houten garage Raymond
€ 109,95 € 99,95
Kasteel Bourgogne
€ 99,95 € 89,95
Houten garage Jeroen
€ 99,95 € 89,95