Poppenhuizen en accessoires Er zijn 40 producten

Subcategorieën

 • Houten Poppenhuizen

  XL Speelgoed heeft voor iedereen het houten poppenhuis waar hij of zij naar op zoek is. Wat te denken van een stoer poppenhuis? Of zoekt u naar een mooi sprookjes droomkasteel? XL Speelgoed heeft het juiste houten poppenhuis voor u! Daarnaast kan u de keuze maken voor een volledig ingericht poppenhuis of er voor kiezen om een poppenhuis zelf in te richten naar uw eigen wensen.

  Kwaliteit houten poppenhuizen

  De houten poppenhuizen van XL speelgoed zijn altijd van zeer goede kwaliteit. Voor ieder poppenhuis is het juiste soort hout gekozen, dit geeft de huizen een zeer exclusieve uitstraling. Van het kleinste tot het grootste poppenhuis is er veel aandacht aan de looks van het huis besteed. Dit resulteert in een mooi afgewerkt huis dat van alle kanten een aanwinst voor iedere kamer is.

  Bestel houten poppenhuizen

  Bestel uw houten poppenhuis eenvoudig bij XL Speelgoed. Met een paar drukken op de knop stelt u het houten poppenhuis van uw dromen samen. Weinig of juist heel veel kamers, groot of klein; u kan alle kanten op met de houten poppenhuizen van XL Speelgoed.

 • Poppenhuizen meubeltjes
Toont 1 - 40 van de 40 items
Toont 1 - 40 van de 40 items

Aanbiedingen

Houten garage Raymond
€ 109,95 € 99,95
Kasteel Bourgogne
€ 99,95 € 89,95
Houten garage Jeroen
€ 99,95 € 89,95