Winkeltjes & poppenkasten Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • € 39,95

  "Mevrouw, kan ik u helpen?" "Anders nog iets?" Wat een speelplezier !!Prachtige houten winkel met vele opties. Opklapbaar dus kan eenvoudig opgeruimd worden. Excl. accessoires.Kijk ook eens bij de keuken/winkeltje accessoires voor leuke vulling, etenswaar, kassa & houten muntjes voor de winkel.

 • € 44,95

  Mooi poppenkast Staand model met gordijntjes. Kinderen kunnen hier heerlijk hun fantasie op los laten. Eigen avonturen maken en vertellen. Eerst goed oefenen en daarna optreden voor papa, mama, opa, oma of vriendjes.

 • € 84,95 € 69,95

  Mooie houten Marktkraam / Speelwinkel, de winkel is eenvoudig in elkaar te zetten Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar Wordt geleverd zonder de afgebeelde accessoires. Deze zijn los verkrijgbaar, kijk hiervoor in onze rubriek keukentje accessoires. Leuk aan te kleden met een kassa, kratjes en etenswaar. exclusief de afgebeelde accessoires. Voor leuke...

  Aanbieding!
 • € 39,95

  Mooi stevig schoolbord! Leerzaam en een goede oefening om te beginnen met schrijven, letters en cijfers. Een schoolbord aan de ene zijde en een magnetisch whiteboard aan de andere zijde. Met krijt, wisser en magnetisch alfabet en cijfers.

Toont 1 - 4 van de 4 items

Aanbiedingen

Houten garage Raymond
€ 109,95 € 99,95
Kasteel Bourgogne
€ 99,95 € 89,95
Houten garage Jeroen
€ 99,95 € 89,95