Brandweer Speelgoed Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • € 52,50

  Stoere grote brandweer auto, gemaakt van uitermate goede kwaliteit hout. Uitschuifbare en beweegbare ladder om nog beter bij de brandjes te komen. De ladder en de achterkant van de wagen kunnen eraf zodat je daar de brandslangen, (evt. bijlen, zuurstofmaskers) of welke accessoires dan ook in op kunt bergen. Mooie blauwe sirene (taaatuuu taaatuu) op het...

 • € 14,95

  Brandweer accessoiresLeuk bij de Brandweer kazerne en/of de brandweer auto, zet de vlammetjes in bv. een poppenhuis en je hebt een 'echte' brand die geblust moet worden..Barricades Pillonnen Vuurtjes Brandweer slangen Koppelstuk om de slangen te verlengen.

 • € 79,95

  Brandweerstation Dit houten brandweerstation wordt geleverd met 4 brandweermannen die klaar staan om via de paal naar beneden te glijden en in de brandweerauto te springen op weg naar de brand. Op de locatie rollen deze stoere Brandweermannen de slang uit en rennen de inklapbare ladder op om de brand te blussen. Brandweerkazerne bestaat uit 6 onderdelen.

 • € 74,95

  Heerlijk samen spelen met je vriendjes / vriendinnetjes met deze prachtige brandweerkazerne. Met deze rode houten brandweerkazerne kun je vast oefenen voor later. Inclusief alle getoonde accessoires zoals meubeltjes, blushelicopter en natuurlijk de brandweerwagen en zelfs een motor.

Toont 1 - 4 van de 4 items

Aanbiedingen

Houten speelkeuken blauw
€ 169,95 € 159,95
Houten garage Raymond
€ 109,95 € 99,95
Kasteel Bourgogne
€ 99,95 € 89,95
Houten garage Jeroen
€ 99,95 € 89,95